Scopen showroom yhteistyössä Four Designin, Ragnarsin ja ForaFormin kanssa

Olemme luoneet toimistomme yhteyteen showroomin, jonka pääyhteistyökumppanit ovat Four Design, Ragnars ja ForaForm. Brändit edustavat huippulaadukasta skandinaavista kalustemuotoilua ja esittelytila on näille valmistajille Suomen ensimmäinen ja ainoa – olemme kumppanuudesta erittäin ylpeitä ja innoissamme.

Tilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa Lemuntie 9:ssä, jossa pääset tutustumaan laadukkaisiin ja kauniisiin kalusteisiin sekä tapaamaan Scopen tiimiä työntouhussa. Tervetuloa tutustumaan!

Fora Form

ForaFormin tavoitteena on luoda osallistavia vuorovaikutuksia hyvän ja pohjoismaisen suunnittelun avulla missä tahansa ihmiset kohtaavat. Tuotesuunnittelun pohjalla on pohjoismaiset arvot kuten demokratia, luottamus, tasa-arvo ja monimuotoisuus. Tuotteet ovat sertifioitu ympäristö-, laatu- ja eettisten periaatteiden mukaisesti, ja ne ovat myös merkittävä osa norjalaista suunnitteluperintöä ja pohjoismaista suunnittelukenttää.

Four Design

Four Designin kalusteratkaisut on suunniteltu nykyisille ja tuleville sukupolville tukemaan vuorovaikutusta ja kulttuuria ihmisten välillä ja luomaan harmoniaa kaikissa tiloissa.

Tuotteet ovat tunnettuja erinomaisesta toiminnallisesta suunnittelusta ja yksinkertaisesta, minimalistisesta designista sekä vastuullisuudesta. Tanskalainen Four Design panostaa laatuun ja ympäristöystävällisyyteen kaikessa toiminnassaan ja on ISO 14001 -sertifioitu, eli kaikki tuotteet testataan markkinoiden tiukimpien vaatimusten mukaisesti.

Ragnars

Ragnars on Ruotsin Smålandissa sijaitseva ruotsalainen huonekaluyritys, joka keskittyy korkeatasoisten toimistokalusteiden valmistukseen nykyaikaisiin työympäristöihin. Ainutlaatuisen muotoilunsa, laadukkaan materiaalivalikoimansa ja käyttäjäystävällisten toimintojensa avulla Ragnars pyrkii luomaan kalusteita, jotka edistävät luovaa, terveellistä ja harmonista työympäristöä.

Useille vakiotuotteille on myönnetty Möbelfakta- ja/tai Joutsenmerkki. Tämä takaa, että tuotteet täyttävät tiukimmatkin ympäristövaatimukset, valmistetaan eettisten arvojen mukaan ja noudattavat kansainvälisiä laatustandardeja.

 

Scopelta laadukkaat ja vastuulliset kalustusratkaisut avaimet käteen -palveluna

Scopen toteuttamien tilojen elämyksellisyyden, muunneltavuuden ja pitkäikäisyyden perustana ovat tilaratkaisut ja kalusteet, joiden laadusta ja vastuullisuudesta olemme varmistuneet. Olemme tutkineet ja testanneet vuosien varrella lukuisia tuote- ja kalusteratkaisuja työympäristöihin ja muihin julkitiloihin – tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Jälleenmyymme tuotteita vain sellaisilta valmistajilta, joilla on hinta-laatusuhde ja toimitusvarmuus on kohdallaan. Asiakkaamme voit aina luottaa, että valitut sisustusratkaisut ovat tarkoitukseensa parhaat mahdolliset niin käytettävyydeltään, laadultaan kuin hinnaltaan.

Mikäli tarvitset vain kevyttä suunnittelua tai suunnitelmat tiloihin on jo tehty, voit kysyä meiltä myös pelkän kalustustarjouksen. Annamme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen tilojesi tarvitsemasta kalustuskokonaisuudesta, sisältäen toimituksen ja asennuksen aina viimeistelyä ja käyttöönottoa myöten. Scopelle tärkein asia on varmistaa, että saat parasta mahdollista vastinetta tiloihin ja kalusteisiin investoiduille rahoille.