Kumppanisi uusien toimitilojen valintaan, suunnitteluun ja kalustamiseen

Scope kumppaniksi toimitilojen suunnitteluun ja kalustukseen

Tähän tulisi saada oikeasti lyhyt maksimissaan parin kappaleen lausahdus siitä, miten Scope auttaa toimitilojen valinnassa/suunnittelussa/kalustamisessa ja miksi teihin kannattaa ottaa yhteyttä. Miettikää tätä asiakaskeskeisesti!

Voimme ottaa vastuullemme koko projektin tai osatoteutuksen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Soita tai laita viestiä, niin keskustellaan tarpeistanne!

Jenni Koskela
Toimitusjohtaja, toimitilasuunnittelun asiantuntija
+358 44 374 2441
jenni@scope.fi

APUA UUDEN TOIMITILAN VALINTAAN

Toimitilojen
tarvekartoitus

Tarvekartoituksen päätavoitteena on kirkastaa toimitilojen muutoksen tärkeimmät tavoitteet ja antaa lähtötiedot uuden tilan valintaan.

Scopen tekemän tarvekartoituksen tuloksena saat selkeän tilaohjelman, joka toimii työkaluna tilojen vertailuun ja josta saadaan tarvittavat lähtötiedot uusien tilojen tarkempaan suunnitteluun. Tilaohjelmassa määrittelemme mm. tarvittavien työtilojen sekä vetäytymis- ja neuvottelutilojen määrät, koot ja tyypit, yhteisen tilojen tarpeet sekä muiden tarvittavien tilojen reunaehdot. Tilaohjelman yhteydessä voidaan jo alustavasti suunnitella myös tilojen tulevaa visuaalista ilmettä, laatumielikuvaa ja brändin näkymistä tiloissa – nämä voivat myös osaltaan ohjata uuden tilan valinnassa.

Tilasovitukset ja tuki vuokraneuvotteluihin

Autamme uuden tilan etsintävaiheessa tekemällä tilaohjelman perusteella tilasovitukset sopiviin vapaana oleviin tiloihin. Tilasovituksessa suunnittelemme tilojen layoutin, tarvittavat rakenteelliset muutokset sekä alustavan kalustepohjan. Sen pohjalta voidaan tehdä päätös uuden tilan soveltuvuudesta sekä arvioida kustannuksia toteutukselle.

Kiinnostavan tilan sopivuuden hahmottelemisessa ammattitaitoinen suunnittelukumppani on kullanarvoinen apu. Jokin tilaehdokas voi aluksi vaikuttaa täydelliseltä, mutta kun tilaohjelma sovitetaan tilan pohjakuvaan, paljastuukin ettei tilasta saada muokattua yrityksen tarpeisiin sopivaa tai kustannukset nousisivat liian kalliiksi. Toisaalta monet tilat vaikuttavat ensisilmäykseltä toivottomilta, mutta ammattilaisena voimme nähdä piilotetun potentiaalin.

Toimimme asiakkaamme apuna ja tulkkina vuokrasopimusneuvotteluissa ja varmistamme, että sopimuksen ehdot erityisesti muutostöiden osalta ovat reilut. Meillä on satojen projektien kokemus kiinteistöjen vuokralaismuutoksista. Roolimme tulkkina asiakasyrityksemme, vuokranantajan ja projektin muiden osapuolten välillä helpottaa merkittävästi sopimus- ja urakkavaiheiden läpivientiä. Se myös mahdollistaa tilojen saumattoman käyttöönoton heti remontin valmistuttua.

TYÖYMPÄRISTÖN SUUNNITTELU

Tilasuunnittelu ja tilojen muutostyöt

Kun uuteen tilaan tehdään muutostöitä, tarvitaan tilasuunnitelma. Scope suunnittelee tilojen lopullisen pohjaratkaisun, seinät, pintamateriaalit ja kiintokalusteet sekä muut kiinteät tilaelementit. Tilasuunnitelmassa esitetään yleensä myös periaatteelliset määritykset akustiikka- ja AV-ratkaisuista ja valaistuksesta

Scopen laatiman tilasuunnitelman perusteella projektin rakennuttajakonsultti voi laatia muutostöille budjetin ja kilpailuttaa ja teettää remonttiurakan. Kumppaninasi kommunikoimme suunnitelmista projektin muille osapuolille (kuten vuokranantaja, LVIS-suunnittelijat, urakoitsijat) ja varmistamme osaltamme, että muutostyöt toteutetaan suunnitellusti ja laadulliset tavoitteet täyttäen.

Sisustussuunnittelu ja kalustuksen budjetointi

Tärkeä osa tilan toimivuutta ovat tarkoituksenmukaiset ja brändiin ja tilojen muuhun ilmeeseen sopivat kalusteet. Suunnittelun aluksi tarvitaan kalustusbudjetti, jonka teemme tilasovitusvaiheessa tehdyn kalustepohjapiirustuksen perusteella sovittu laatutaso sekä vanhat hyödynnettävissä olevat kalusteet huomioiden.

Budjetoinnin perusteella sisustussuunnitteluvaiheessa tuotetaan vain toteutuskelpoisia suunnitelmia ja vältytään turhilta revisiokierroksilta ja muutoksilta toteutusvaiheessa.

Suunnittelemme asiakkaallemme aina yksilöllisen, tarkkaan harkitun ja tarpeisiin räätälöidyn sisustuskokonaisuuden, joka sisältää kalusteiden ohella suunnitelmat sisustusvalaisimista, tekstiileistä ja muista elementeistä, kuten tilaopasteista ja bränditeippauksista.

PROJEKTINHALLINTA JA KALUSTAMINEN

Projektinhallinta

Toimimme projektinjohtokumppaninasi koko toimitilamuutoksen alusta loppuun – haluamme, että asiakkaanamme voit muuttoprojektin aikanakin keskittää resurssisi omaan bisnekseesi. Voit luottaa siihen, että projekti etenee sovitusti ja että uudet tilat saadaan käyttövalmiiksi sovitussa budjetissa ja aikataulussa.

  • Huolehdimme kokonaisvaltaisesti aikataulutuksesta
  • Toimimme koordinaattorina eri projektin eri osapuolten välillä asiakkaan etua ajaen
  • Huolehdimme budjetoinnista ja kustannustenhallinnasta sekä suunnitelmien toteutuskelpoisuudesta
  • Hoidamme kaikki sisustussuunnitelman toteutukseen liittyvät tilaukset ja toimitukset
  • Laadukas asennuspalvelumme viimeistelee tilat käyttökuntoon

 

Kalustaminen

Suunnitteluvaiheessa tehty sisustussuunnitelma sisältää tuotteita useilta eri toimittajilta. Mitä isompi tila on kalustettavana ja mitä enemmän uusia kalusteita sinne ollaan hankkimassa, sitä isompi työ on koordinoida ja hoitaa kaikki tilaukset, aikatauluttaa ja ohjata toimitukset sekä hankkia ja valvoa kalusteasennukset.

Scopen kautta koko suunniteltu kokonaisuus saadaan toteutettua saumattomasti ja sujuvasti avaimet käteen – periaatteella. Hoidamme irtokalustuksen budjetoinnin, kustannuslaskennan sekä kalusteiden tilaukset, toimitukset ja asennukset aina viimeistelyä ja käyttöönottoa myöten. Voit tukeutua suoraan meihin myös tilojen myöhemmissä muutostarpeissa ja kalusteiden lisähankinnoissa.

Toimintamallimme kalustehankinnoissa ja –asennuksissa varmistaa suunnitelman toteutumisen sovitussa budjetissa ja että lopputulos vastaa tarkasti suunnitelmaa sekä asiakkaan tavoitteita. Kokonaistoimitukseen sisältyy tuotteita useilta eri toimittajilta, jotka olemme pitkän kokemuksen pohjalta todenneet luotettaviksi, laadukkaiksi ja toimitusvarmoiksi kumppaneiksi.

Kalustekokonaisuus voidaan hankkia Scopen kautta myös kiinteällä kuukausihinnalla. Vuokraus mahdollistaa työtehoa ja viihtyvyyttä tukevien kalusteiden hankkimisen yhdellä kertaa ilman, että hankintoja tarvitsee jakaa pidemmälle ajanjaksolle ja suunnitelmien toteutus jää aluksi keskeneräiseksi. Myös Scopen asiantuntija- ja asennuspalveluita voidaan sisällyttää sopimukseen.

HUOM! Mikäli tarvitset vain kevyttä suunnittelua tai suunnitelmat uusiin tiloihin on jo tehty, voit kysyä meiltä myös pelkän kalustustarjouksen – meille tärkein asia on varmistaa, saat parhaan mahdollisen hyödyn tilojen suunnitteluun ja kalusteisiin investoiduille rahoille.

Miksi ottaa kumppaniksi Scope?

  1. Asiakkaidemme mukaan avainasemassa heidän muuttoprojektiensa onnistumisessa on ollut Scopen kokonaispalvelu ja projektinhallinta – sen lisäksi, että tilat ovat toimivat, viihtyisät sekä aikaa kestävät.

  2. Meillä on satojen projektien kokemus kiinteistöjen vuokralaismuutoksista. Roolimme tulkkina asiakasyrityksemme, kiinteistön edustajien ja projektin muiden osapuolten välillä helpottaa sopimus-, muutostyö- ja kalustamisvaiheiden läpivientiä. Se myös mahdollistaa tilojen saumattoman käyttöönoton heti remontin valmistuttua.

  3. Toimintamallimme kalustehankinnoissa ja – asennuksissa varmistaa suunnitelman toteutumisen sovitussa budjetissa, ja että lopputulos vastaa tarkasti suunnitelmaa sekä asiakkaan tavoitteita. Se mikä suunnitellaan – myös toteutuu.
 

Tiloja, joissa hymyillään nykyisin enemmän

Move

Takomo Base

Lammin Säästöpankki

Softability Oy

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse myynti@scope.fi, ja kerro millaisessa tilanteessa voisimme olla avuksi. Otamme sinuun yhteyttä!

Voit myös varata ajan Jennin ja Eevan kanssa maksuttomaan kartoituspalaveriin