Luottokumppani kiinteistöjen kehityshankkeisiin ja vuokraukseen

Scope on myynnillinen suunnittelukumppanisi aina toimitilakiinteistöjen konseptoinnista vuokralaismuutosprojekteihin. Käyttäjälähtöiset ja kustannustehokkaat suunnitteluratkaisumme nostavat kiinteistösi vuokralaisten ykkösvalinnaksi.

Annamme ammattitaitoisen näkemyksen kiinteistösi tilojen tarvitsemista muutoksista ja varmistamme, että investoit oikeisiin asioihin.

Palvelemme kiinteistöjen omistajia ja managereita erilaisissa kehittämishankkeissa, joissa tavoitteenamme on lisätä kiinteistön houkuttelevuutta, omistaja-arvoa ja vuokrausastetta. Tuotamme ratkaisuja, joilla saadaan kiinteistön tiloissa ja käyttäjäkokemuksessa merkittävä, tarpeenmukainen ja aikaa kestävä muutos järkevillä investoinneilla. Uniikki konsepti, viihtyisät yleiset tilat sekä toimivat ja laadukkaat vuokrattavat tilat varmistavat, että tyytyväiset vuokralaisesi viihtyvät talossa pitkään.

Käyttäjäymmärrys on vuokralaisten hankinnan a ja o. Vuokrausprojekteissa suunnittelemme houkuttelevat tilaratkaisut, jotka palvelevat sekä vuokralaisen tarpeita että kiinteistön liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä. Vastaamme muutostöiden sisustusarkkitehtisuunnittelusta ja sovittamme yhteen projektin eri osapuolten näkemykset, toiveet ja tarpeet.

Ammattitaitoa ja kokemusta kiinteistöjen kehityshankkeista

Myynnillinen tuki vuokraukseen

Tarvelähtöiset ja aikaa kestävät uudistukset järkevillä investoinneilla

Sujuva ja joustava yhteistyö

Yhteistyö Scope Designin kanssa toimi jälleen erinomaisesti. Scopella on loistava taito suunnitella kiinteistön uudistetulle brändille ja konseptille visuaalinen ja toimiva interior design -konsepti.

Scopen kanssa loimme myös Design Guiden vuokralaisten tilamuutoksille. Nämä uudistukset edellä varmistimme vuokrauksen ja kiinteistön arvoon vaikuttavien muiden tunnuslukujen erinomaisen parannuksen. Jatkamme mielellämme tehokasta yhteistyötä seuraavissa kiinteistökehitysprojekteissa.

Outi Kymäläinen, Trevian Asset Management

Yhteistyö tiimin Scope Designin kanssa toimi jälleen erinomaisesti. Scopella on loistava taito suunnitella kiinteistön uudistetulle brandille ja konseptille visuaalinen ja toimiva interior design -konsepti. Scopen kanssa loimme myös Design Guiden vuokralaisten tilamuutoksille. Nämä uudistukset edellä varmistimme vuokrauksen ja kiinteistön arvoon vaikuttavien muiden tunnuslukujen erinomaisen parannuksen. Jatkamme mielellämme tehokasta yhteistyötä seuraavissa kiinteistökehitysprojekteissa.

Outi Kymäläinen, Trevian Asset Management

Kiinteistön kohderyhmää puhutteleva konsepti ja yleisilme

Myynnillinen suunnittelukumppani vuokraukseen

Duetto Parkin konseptin ja tilojen uudistus johti onnistuneeseen kiinteistökauppaan

Duetto Park -toimitilakiinteistön kehityshankkeessa Scopella oli kokonaisvastuu konseptoinnista toteutussuunnitteluun ja kalustamiseen. Projektissa lisättiin merkittävästi Dueton houkuttelevuutta toimitilakiinteistönä sekä nostettiin kiinteistön arvoa ja vuokrausastetta uuden kiinteistökonseptin ja tilauudistusten avulla.

YIT on Suomen suurimpana rakennusliikkeenä erikoistunut etenkin aluerakentamiseen ja meillä on halu luoda asiakkaillemme Suomen toimivimmat kodit sekä yhteistilat. Päätimme Espoon merellisen Marinranta-aluehankkeen suunnittelun alkuvaiheessa, että kaikkien alueen asukkaiden käyttöön tulisi mahdollisimman monimuotoinen asukastila. Pidimme Scope Designin kanssa aloituspalaverin aiheeseen liittyen ja keskustelimme heidän kanssaan tilojen tarpeista. Saimme Scopelta pikaisesti kilpailukykyisen tarjouksen kohteen sisustussuunnittelusta ja -toteutuksesta. Saimme lisäksi Scopelta loistavia ideoita, joita jatkokehitimme yhdessä.

Tiloista tuli juuri sellaisia kuin toivoimme. Uskomme, että asukkaat saavat tiloista paljon iloa vuosiksi, oli se sitten syntymäpäiväjuhlien järjestämisessä tai kuntopiirin parissa!”

Erkko Kiviluoma, YIT Suomi Oy

YIT on Suomen suurimpana rakennusliikkeenä erikoistunut etenkin aluerakentamiseen ja me meillä on halu luoda asiakkaillemme Suomen toimivimmat kodit sekä yhteistilat. Suunnittelimme jo Espoon merellisen Marinranta-aluehankkeen alkuvaiheessa, että kaikkien alueen asukkaiden käyttöön tulisi mahdollisimman monimuotoinen asukastila. Pidimme Scope Designin kanssa aloituspalaverin aiheeseen liittyen ja keskustelimme heidän kanssaan tilojen tarpeista. Saimme Scopelta pikaisesti kilpailukykyisen tarjouksen kohteen sisustussuunnittelusta ja -toteutuksesta ja saimme lisäksi heiltä loistavia ideoita, joita jatkokehitimme yhdessä. Tiloista tuli juuri sellaisia, kuin toivoimme ja uskomme, että asukkaat saavat tiloista paljon iloa vuosiksi. Oli se sitten syntymäpäiväjuhlien järjestämisessä tai kuntopiirin parissa!”

Erkko Kiviluoma, YIT Suomi Oy

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille viesti, ja kerro millaisessa tilanteessa voisimme olla avuksi. Otamme sinuun yhteyttä!