Luottokumppani kiinteistöjen kehityshankkeisiin ja vuokraukseen

Scope on myynnillinen suunnittelukumppanisi aina toimitilakiinteistöjen konseptoinnista vuokralaismuutosprojekteihin. Käyttäjälähtöiset ja kustannustehokkaat suunnitteluratkaisumme nostavat kiinteistösi vuokralaisten ykkösvalinnaksi.

Annamme ammattitaitoisen näkemyksen kiinteistösi tilojen tarvitsemista muutoksista ja varmistamme, että investoit oikeisiin asioihin.

Palvelemme kiinteistöjen omistajia ja managereita erilaisissa kehittämishankkeissa, joissa tavoitteenamme on lisätä kiinteistön houkuttelevuutta, omistaja-arvoa ja vuokrausastetta. Tuotamme ratkaisuja, joilla saadaan kiinteistön tiloissa ja käyttäjäkokemuksessa merkittävä, tarpeenmukainen ja aikaa kestävä muutos järkevillä investoinneilla. Uniikki konsepti, viihtyisät yleiset tilat sekä toimivat ja laadukkaat vuokrattavat tilat varmistavat, että tyytyväiset vuokralaisesi viihtyvät talossa pitkään.

Käyttäjäymmärrys on vuokralaisten hankinnan a ja o. Vuokrausprojekteissa suunnittelemme houkuttelevat tilaratkaisut, jotka palvelevat sekä vuokralaisen tarpeita että kiinteistön liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä. Vastaamme muutostöiden sisustusarkkitehtisuunnittelusta ja sovittamme yhteen projektin eri osapuolten näkemykset, toiveet ja tarpeet.

Ammatti­taitoa ja kokemusta kiinteistöjen kehitys­hankkeista

Myynnillinen tuki vuokraukseen

Tarvelähtöiset ja aikaa kestävät uudistukset järkevillä investoinneilla

Sujuva ja joustava yhteistyö

Yhteistyö Scope Designin kanssa oli heti alusta vaivatonta, helppoa ja jouhevasti etenevää. Tiukka budjetti tuotti erinomaisia ideoita; suunnittelijat osasivat sekä säästää että satsata oikeissa paikoissa, jotta saatiin toimiva, kestävä ja kaunis lopputulos. Toiveita ja ajatuksia kuunneltiin herkällä korvalla ja toiveiden joukosta löydettiin ammattitaidolla ne tärkeimmät pointit viihtyvyyden ja toiminnallisuuden takaamiseksi.

Toimitilamme on kerännyt erityisesti kehuja rohkeasta lämpimien värien käytöstä, yhteisöllisyyden ja kodikkuuden tunnelmasta. Erinomaisesti onnistunut lopputulos.

”Saimme makeat tilat, joita kaikki vieraat ovat kehuneet ja jotka ovat merkittävästi lisänneet toimiston vetovoimaa työntekijöiden parissa. Nyt 70-80 % työntekijöistä valitsee toimiston etätöiden sijaan. Scopen tiimi kuunteli tarkasti toiveitamme ja toimi niiden mukaan eikä jyrännyt vain suunnittelijan näkemyksillä. Projektissa oli miellyttävää joustoa ja yhteistyötä, odotuksemme jopa ylittyivät.

Projektin onnistumisessa avainasemassa oli Scopen kokonaispalvelumalli, joka helpotti meidän osuuttamme huomattavasti. Toteutusvaiheessa homma rullasi helposti ja selkeästi eteenpäin, meidän piti vain kuittailla asiat sovituksi ja hoidetuksi.

Parhaita kohtia lopputuloksessa ovat sisääntuloaulaan valaistuksella ja rimoituksella luotu vau-efekti, sekä yrityksen yhteinen keittiö-lounge-kokonaisuus. Siitä tuli rento tila, joka huokuu laatua ja arvokkuutta ja tarjoaa mahdollisuuksia yhteiseen tekemiseen myös työaikojen ulkopuolella.”

Kiinteistön kohderyhmää puhutteleva konsepti ja yleisilme

Myynnillinen suunnittelukumppani vuokraukseen

Duetto Parkin konseptin ja tilojen uudistus johti onnistuneeseen kiinteistökauppaan

Duetto Park -toimitilakiinteistön kehityshankkeessa Scopella oli kokonaisvastuu konseptoinnista toteutussuunnitteluun ja kalustamiseen. Projektissa lisättiin merkittävästi Dueton houkuttelevuutta toimitilakiinteistönä sekä nostettiin kiinteistön arvoa ja vuokrausastetta uuden kiinteistökonseptin ja tilauudistusten avulla.

Uudistukset haluttiin toteuttaa kustannustehokkaasti ja toiminnallisuutta korostaen, mutta tyylistä tinkimättä ja tässä Scope onnistui jälleen kerran. Lopputulos vastaa toiveitamme niin toiminnallisuuden kuin ilmeen puolesta, ja auditoriokeskus on nyt Spektrin vetonaula, jollaista muista business parkeista ei löydy.

Uudistukset haluttiin toteuttaa kustannustehokkaasti ja toiminnallisuutta korostaen, mutta tyylistä tinkimättä ja tässä Scope onnistui jälleen kerran. Lopputulos vastaa toiveitamme niin toiminnallisuuden kuin ilmeen puolesta, ja auditoriokeskus on nyt Spektrin vetonaula, jollaista muista business parkeista ei löydy.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse myynti@scope.fi, ja kerro millaisessa tilanteessa voisimme olla avuksi. Otamme sinuun yhteyttä!

Voit myös varata ajan Jennin ja Eevan kanssa maksuttomaan kartoituspalaveriin