Dispelix Oy - Kodikas ja liiketoimintaa tukeva monitilatoimisto kasvuyritykselle

Toimitilat 1400m2, Espoo, Spektri Business Park

Toimitilojen ensimmäinen osa 2019 + Laajennusosat 2021 ja 2022

Tila- ja sisustussuunnittelu, projektinhallinta ja sisustussuunnitelman toteutus

Toimitilat 1400m2, Espoo, Spektri Business Park

Toimitilojen ensimmäinen osa 2019 + Laajennusosat 2021 ja 2022

Tila- ja sisustussuunnittelu, projektinhallinta ja sisustussuunnitelman toteutus

Useassa vaiheessa kehitetty ja laajenettu toimitila, joka tukee kasvuyrityksen liiketoimintaa
Layout-ratkaisussa monipuoliset työskentelytilat yksilö- ja tiimityöskentelyyn, useita erilaisia neuvottelu-, vetäytymis- ja puhelutiloja sekä houkuttelevat yhteiset tilat spontaaneja kohtaamisia varten
Kotoisa ja lämmintunnelmainen visuaalinen ilme, rento kalustus viestii mutkattomasta yrityskulttuurista
Scopen konsultoiva rooli yhteistyökumppanina asiakkaan ja kiinteistön välillä mahdollistanut muutostöiden ja kalustuksen sujuvan läpiviennin

Tilaa kasvulle

Dispelix Oy on älylaseihin ja lisätyn todellisuuden linssejä ja näyttöjä kehittävä kasvuyritys. Dispelixillä oli tarve saada vauhdikasta kasvua tukeva toiminnallinen työympäristö, jossa työntekijät tuntevat olonsa kotoisaksi. Alkuperäisiä tiloja laajennettiin kovan kasvun myötä useampaan otteeseen ja Dispelix on tukeutunut hankkeissa aina uudelleen Scopen kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin. Tilat sijaitsevat Spektri Business Parkissa, jossa Scope on toiminut myös kiinteistön kumppanina jo vuosien ajan lukuisissa toimitila- ja kiinteistökehitysmuutoksissa.

Scope on vastannut projekteissa tilojen muutostöiden suunnittelusta sekä sisustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta avaimet käteen -periaatteella. Kiinteistö hoitanut remonttien toteutuksen. Scopen yhteistyörooli asiakkaan ja kiinteistön välillä on helpottanut sopimus- ja urakkavaiheiden läpivientiä ja mahdollistanut tilojen saumattoman käyttöönoton heti urakkatöiden valmistuttua.

Niin alkuperäisten tilojen kuin laajennusosien suunnittelussa on lähdetty liikkeelle toimivasta pohjaratkaisusta, joka luo raamit tuottavalle työskentelylle ja yhdessä tekemiselle. Dispelixillä on toiminut parhaiten yhdistelmä perinteisiä työhuoneita ja dynaamisempaa monitilatoimistoa, josta erilaisille työprofiileille löytyy sopiva työpiste ja tilat neuvotteluihin, teams-palavereihin ja työkavereiden kohtaamiseen rennommissa merkeissä.

Rento ja visuaalisesti inspiroiva ympäristö

Laajennusosien tila- ja sisustussuunnittelussa on hyödynnetty Dispelixille ensimmäisiin tiloihin luotua visuaalista ilmettä ja materiaalipalettia, jolloin tilojen kasvaessa on säilytetty yhtenäinen ja viihtyisä tunnelma. Brändiin sopivaksi luotu vahva ja rento ilme toivottaa tervetulleeksi kotoisiin tiloihin. Voimakkaat pintamateriaalien sävyt, näyttävät tapetit ja miellyttävä valaistus luovat vaikuttavan kokonaisuuden. Rennot oleskelu- ja neuvottelualueet, akustiikkaa parantavat verhoratkaisut sekä vihersisustus viimeistelevät viihtyisän kokonaisuuden.

Yhteistyö Dispelixin kanssa on ollut mutkatonta ja hauskaa, ja erityisen mielenkiintoista on ollut seurata kumppanin roolissa yrityksen kasvutarinaa ja tukea liiketoiminnan kehittämistä tilojen avulla. Onnistuneen lopputuloksen on mahdollistanut täysi luottamus ja arvostus puolin ja toisin – suunnittelu- ja tuoteratkaisut on räätälöity Dispelixin tarpeita, budjettia ja arvoja vastaaviksi.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse myynti@scope.fi, ja kerro millaisessa tilanteessa voisimme olla avuksi. Otamme sinuun yhteyttä!