Uudistuksilla nykyaikainen ja raikas ilme sekä toimivammat tilaratkaisut työntekoon ja asiakastapaamisiin

Toimitilat n. 900 m2, Espoo

Tarvekartoitus, tila- ja sisustussuunnittelu, projektinhallinta ja sisustussuunnitelman toteutus

Toimitilat n. 900 m2, Espoo

Tarvekartoitus, tila- ja sisustussuunnittelu, projektinhallinta ja sisustussuunnitelman toteutus

Sumitomon tarpeisiin räätälöidyt tilaratkaisut
Tila- ja sisustussuunnitelman saumaton yhteensopivuus
Kalusteiden kustannustehokas uusiminen tarpeita kuunnellen
Kalustuksen, tekstiilien, teippausten ja piensisustuksen toimitus asennuksineen
Lopputuloksena toimivat ja tyylikkäät Sumitomon arvoja heijastavat tilat

Uudistuneista tiloista tyyliä ja energiaa liiketoimintaan

Sumitomo halusi uudistaa toimitilojaan; tilaratkaisut eivät enää palvelleet toimintaa riittävän hyvin, lisäksi vanhojen tilojen ilme oli pinnoissa ja kalusteissa parhaat päivänsä nähnyt. Uusi tila löytyi Spektri Business Parkin Kvartti-talosta. Pääsimme suunnittelemaan, miten yrityksen toiminnot ja toiveet useammista työ- ja neuvottelutiloista sijoitetaan uuteen n. 900 neliön tilaan niin, että jokaisella säilyy työrauha ja julkinen puoli pysyy luontevasti omana alueenaan. Tilasuunnittelussa huomioitiin myös tarve edustavalle ja viihtyisälle aula-alueelle vastaanottotiskeineen sekä lounge- ja neuvottelutila-alueelle erikokoisia kokouksia ja tilaisuuksia varten. Tiloissa onnistuttiin luomaan Sumitomon toivoma rauhallinen ja tyylikäs ilme myös tilojen materiaalien avulla.

Sisustussuunnittelu käynnistettiin henkilöstölle tehdyllä kyselyllä, jossa selvitettiin toiveita ja tarpeita kalustuksen suhteen. Vastauksien ja nykyisten tilojen käytön kartoituksessa tehtyjen havaintojen perusteella voitiin tehdä päätöksiä uusien kalustehankintojen priorisoinnista. Asiakkaan kanssa yhteistuumin päädyttiin uusimaan lähes koko kalustus, joka kestäisi taas pitkälle tulevaisuuteen ja olisi tarpeen mukaan muunneltavissa. Uusien kalusteiden myötä Sumitomon tiloihin suunniteltu ajaton ja tyylikäs visuaalinen ilme päästiin toteuttamaan viimeisintäkin yksityiskohtaa myöten.

Kustannustehokas kokonaisuuden hankinta Scopen toteuttamana

Kaluste- ja sisustusratkaisuissa hyödynnettiin monen eri toimittajan tuotevalikoimaa sekä Scopen suunnittelemia mittatilauskalusteita. Verhoilla ja teippauksilla on tiloissa näyttävä ja käytännöllinen rooli. Henkilöstön omaksi kohtaamispaikaksi suunniteltiin keittiö- ja loungealue, joka on omassa rauhassaan erillään julkisesta puolesta. Neuvottelutiloissa ajattomat kalusteet yhdistettiin leikkisiin ja käytännöllisiin lasikirjoituspintoihin.

Scope toimi projektissa asiakkaan rinnalla tilan muutostyöprojektissa sekä vastasi koko kalustuksen projektinhallinnasta sisältäen aikataulutukset, koko kalusteprojektin tilaukset, toimitukset sekä asennukset.

Lopputulos on Sumitomon brändiin ja työtapoihin räätälöity kokonaisuus, jonka visuaalinen ilme ja värimaailma ovat keränneet henkilöstöltä erityistä kiitosta. Palautekyselyn perusteella myös työ- ja neuvottelutilojen tila- ja kalusteratkaisut olivat onnistuneita. ”Kaiken kaikkiaan ihana toimisto!”, kommentoi useampi työntekijä lopputulosta muuton jälkeen. Olemme samaa mieltä!

Tutustu myös muihin projekteihin

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse myynti@scope.fi, ja kerro millaisessa tilanteessa voisimme olla avuksi. Otamme sinuun yhteyttä!

Voit myös varata ajan Jennin ja Eevan kanssa maksuttomaan kartoituspalaveriin