Takomo Base -kiinteistön toimitilamuutosten mahdollisuudet esille toimisto-showroomissa

Toimisto-showroom, 200 m2, Helsinki

Konseptisuunnittelu, tila- ja sisustussuunnittelu, projektinhallinta ja sisustussuunnitelman toteutus

Tilaaja: Trevian Asset Management Oy / Kiinteistö Oy Helsingin Takomotie 1-3

Toimisto-showroom, 200 m2, Helsinki

Konseptisuunnittelu, tila- ja sisustussuunnittelu, projektinhallinta ja sisustussuunnitelman toteutus

Tilaaja: Trevian Asset Management Oy / Kiinteistö Oy Helsingin Takomotie 1-3

Kiinteistön uusi konsepti näkyy vuokrauksen tueksi rakennetussa toimistoshowroomissa
Uusi ilme kustannustehokkailla tilamuutostöillä
Näyttävät 3D-visualisoinnit kiinteistön vuokrausmarkkinointiin
Scope toteutti kalustus- ja sisustusratkaisut avaimet käteen -palveluna
Toteutuksessa hyödynnettiin Scopen tarjoamaa mahdollisuutta kokonaisuuden hankintaan kätevästi yhdellä leasing-sopimuksella

Takomo Basen erottuvasta kiinteistökonseptista mallitoimisto vuokrauksen tueksi

Scope Design on ollut vastannut uudistuneen TakomoBase -toimitilakiinteistön tilojen visuaalisen konseptin luomisesta. Uusi ilme näkyy nyt kiinteistön upeassa aulatilassa ja vuokralaismuutosprojektien mahdollisuuksia esittelevässä toimisto-showroom-tilassa.

Scope suunnitteli kiinteistön 1. kerroksessa showroom-tilaan konseptinmukaisen upean mallitoimiston.  Toimisto-showroomissa potentiaaliset vuokralaiset näkevät tilamuutosprojektien uudistustöiden materiaalivaihtoehtoja, laatutason ja tilaratkaisuja, jolloin omaa uutta tilaa on helpompi visioda. Kalustetusta tilasta mittasuhteet on helpompi hahmottaa ja miettiä, millaisella kalustuksella omista tiloista voisi saada toimivan.

Pääyhteistyökumppanina Scope vastasi projektin tila- ja sisustussuunnittelusta ja toimi tiiviissä yhteistyössä projektin eri osapuolten kanssa varmistaen, että lopputulos vastasi tilaajan tarpeita ja toiveita. Takomo Base on suunniteltu uudenlaista työkulttuuria varten – tämä näkyy showroomin monipuolisissa ja kekseliäissä kalustusratkaisuissa, jotka tarjoavat houkuttelevia työpisteitä ja kohtaamispaikkoja työpäivän varrelle. Iso keskeinen monikäyttötila muuntautuu tarpeen mukaan taukotilasta isomman joukon hybridikokouksiin ja tapahtumiin. Tilaajan toiveiden mukaisesti toteutus on kuitenkin tehty käytännöllisillä ja budjetinmukaisilla materiaali- ja tuotevalinnoilla, kiinteistökonseptin näyttävästä tyylistä tinkimättä.

Scope toteutti Takomo Basen toimisto-showroomin kalusteet ja sisutuksen avaimet käteen -palveluna viimeistä yksityiskohtaa myöten. Toteutuksessa hyödynnettiin Scopen tarjoamaa mahdollisuutta kokonaisuuden hankintaan kätevästi yhdellä leasing-sopimuksella – näin mallitoimiston kalustus saatiin toteutettua joustavasti ilman isoa kertainvestointia, ja halutessaan kiinteistön on helppo luopua kalusteista kun mallitoimistolle ei enää ole tarvetta.

Tutustu myös muihin projekteihin

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse myynti@scope.fi, ja kerro millaisessa tilanteessa voisimme olla avuksi. Otamme sinuun yhteyttä!

Voit myös varata ajan Jennin ja Eevan kanssa maksuttomaan kartoituspalaveriin